- koko perheen venekauppa


Sailman/Northern Yachts Oy Ab tarjoaa asiakkailleen sekä perinteisiä purjeveneitä että nopeita ja hauskoja päiväpursia, trimaraaneja ja katamaraaneja.

Sailmanin missiona on edesauttaa purjehduksen suosiota harrastuksena sekä tarjota ihmisille laajempaa ja monipuolisempaa purjehduskokemusta kuin mitä yksirunkoveneet ainoana venetyyppinä pystyvät tarjoamaan. Lisätietoa yrityksestä voit lukea tästä linkistä. 

Maailmalla käänne purjeveneiden hankinnassa on jo tapahtunut, ja nyt suuntaus on kohti pienempiä veneitä tinkimättä kuitenkaan veneiden laadusta. Ihmiset ovat myös löytäneet päiväpurret, koska ne sopivat hyvin tämän päivän elämäntyyliin. 

 
Tuomme maahan seuraavien yritysten purjeveneitä, purjehdusasusteita ja -tarvikkeitä sekä köysiä:
  • Corsair Marine (asuttavat trimaraanit)
  • Weta Marine (4,4 m trimaraani)
  • Nacra Sailing International (urheilukatamaraanit)
  • TES Yachts (laadukkaat purjeveneet)
  • Broadblue katamaraanit (asuttavat katamaraanit)
  • Scandinavian Cruisers (päiväpurret)
  • Sandiline purjehdusasusteet
  • GUL purjehdus- ja surffausasusteet
  • Holt Marine (venetarvikkeita)
  • LangmanRopes (köydet ja vaijerit)
 
 
Corsair Marine
 
 
 
Corsair Marine on maailman johtava hinattavien trimaraanien valmistaja. Yritys on valmistanut maailman parhaat trimaraanit jo vuodesta 1985, ja nyt trimaraaneja seilaa jo yli 1 600 kappaletta maailman merillä.
 
 
Scandinavian Cruisers
 
 
Alkunsa Scandinavian Cruisers sai sanonnasta; "Recapture the essence of sailing", joka viittaa tyylikkäisiin saaristoristeilijöihin. Niitä valmistettiin satakunta vuotta sitten, jolloin purjeveneitä pidettiin kauniina ja purjehdus oli "herraskaista" ja melkeinpä romanttinen elämäntyyli.
Scandinavian Cruisers yhdistää klassisen saaristoristeilijän tyylin, kauneuden, nopeuden ja veneen hallinnan nykypäivän elämäntyyliin ja viimeisimpään veneerakennustekniikkaan.
 
 
 
 
 
Weta Marine
 
 
Weta näyttää ja käyttäytyy kuin täysiverinen kilpavene. Toisaalta se on vakaa, anteeksiantava ja helppo purjehtia. Purjehtijat arvostavat trimaraanin nopeutta ja helppoa kokoonpanoa. Ihmiset, joilla normaalisti ei ole kärsivällisyyttä purjehdukseen, huomaavat virnistävänsä korvasta korvaan 15 solmun vauhdissa. Sailing World Magazine valitsi Weta trimaraanin Boat of the Year vuoden 2010 voittajaksi.
 
 
Sandiline
 
 
Kaikki alkoi Sandin ihastuksesta mereen, urheiluun ja seikkailuun, joka muuttui kahdessa vuosikymmenessä sitoutuneeseen tiimiin. Tiimiin, joka antaumuksella valmistaa parhaat asusteet vesiurheiluun ja purjehdukseen.
Tuo kokemus tekee Sandiline asusteista (tietynlaista suorituskykyä tietynlaisissa olosuhteissa)  kestäviä ja pidettyjä. Tyytyväiset käyttäjät, olympiavoittajista aina vanhempiin naisiin, jotka vain rakastuivat veteen elementtinä, osoittavat että Sandiline on valinnut oikean tien, jota Sandiline seuraa kohti tulevaisuutta.
 
 
 
TERVETULOA HAUSKOJEN ELÄMYSTEN PARIIN!
 
PURJEHDUS ON HELPPOA JA MUKAVAA...