- koko perheen venekauppa
 
                                                         
 
 
 
BROADBLUE CATAMARANS veneet jakautuvat cruising ja performance malleihin. Cruising mallit ovat suunnitellut siten, että ne ovat riittävän pieniä ja ketteriä Ranskan kanaviin mutta ovat rakenteeltaan niin vahvoja, että ansaitsevat kategoria A (valtameri) statuksen. Kokonsa puolesta Voyager 345 ja 385 mallit sopivat mitä parhaiten Suomen vesille ja koko Itämerelle. Veneet valmistetaan Puolassa, joten niiden tuominen Suomeen on helppoa ja ennen kaikkea edullista.
 
Voyager 345 malli on ideaali vene perheille ja pariskunnille, koska vene on riittävän pieni ja helppokäyttöinen. Helppouden takaa purjehdusasema, johon on koottu kaikki skuutti- ja nostinnarut, jolloin yksi ihminen pystyy helposti hoitamaan purjeet nostosta reivaamiseen ja purjeiden laskemiseen. Salongissa on seisomakorkeutta 2 metriä, joten pitemmätkin purjehtijat tuntevat olonsa kotoisaksi.
 
Voyager 385 malli on suosituin Broadblue malli pitkän matkan purjehtijoille. Veneessä yhdistyvät purjehduksen helppous, vahva rakenne, nykyaikainen runkomuoto, laadukas työn jälki laadukkaaseen viimeistelyyn. Vene on suunniteltu yksin purjehdittavaksi, joka on saatu aikaan suunnittelemalla pienempi isopurje ja isompi fokka, joiden kaikki narut ovat viety purjehdusasemalle, jolloin koko purjehdustapahtumaa voidaan hallita purjehdusasemalta.
 
 
Voit tutustua Broadblue katamaraaneihin seuraavan linkin kautta:  Broadblue Catamarans