- koko perheen venekauppa
 
     
 
 
NAWIATR N700K on nopea traileroitava cruiser-racer tyyppinen katamaraani, joka on suunniteltu sekä järville että merelle. Molemmat seitsemän metriä pitkät rungot ovat tehdyt epoksihartsista ja Herex ydinmateriaalista vakuumiteknologialla. Myös laipiot ja punkat on tehty kerrosrakenteella. Katamaraanissa on nukkumapaikat neljälle, kaksi per runko. Molemmissa rungoissa on myös avattava runkoikkuna tuuletuksen varmistamiseksi. Purjehdittaessa kaikki on yksinkertaista, isoskuutti ja levanki on kätevästi kipparin käsien ulottuvilla.
 
N700K on vene, joka mahdollistaa aivan uudenlaisen purjehduskokemuksen henkilöille, jotka haluavat viettää aktiivista aikaa vesillä. Veneen suorituskyky on yksirunkoveneisiin nähden kova, ja huippunopeus on 20+ solmua. Jokaiseen suuntaan purjehtiminen on vaivatonta eikä esim. kryssiessä tarvita fokkaa lainkaan.
 
Mikä parasta, N700K voidaan purkaa siten, että venettä voi kuljettaa trailerilla. Se mahdollistaa vaivattoman siirtymisen paikasta toiseen ja sen, että venettä ei tarvitse säilyttää tietyssä kotisatamassa.
 
N700K venettä toimitetaan kolmena versiona: budget, standard ja sport versioina.
 
Eri versioiden hinnat ovat vapaasti tehtaalla seuraavat (VAT 24 %):
  • 17 500 €, budget
  • 22 500 €, standard
  • 28 700 €, sport
 
Ohessa N700K esite (eng.): N700K esite 
 
Tietoa veneestä voi katsoa myös valmistajan kotisivuilta: Nawiatr veneet 
 
Katso You Tubesta N700K video: N700K video ja N700K video 2