- koko perheen venekauppa
 


 

 

 


Holt Marine on ollut kevytvenetarvikkeiden edelläkävijä ja pioneeri jo yli 60 vuoden ajan. Toiminta-ajatuksena on ollut koko tämän ajan, että Holt suunnittelee, valmistaa ja toimittaa edullisia, suorituskykyisiä tuotteita purjehtijoille.
 
Maailmanlaajuinen maine tuotteiden laadussa ja luotettavuudessa tarkoittaa, että Holt Marine on laajentanut toimintansa kattamaan myös isommat veneet ja tuotevalikoima kattaa tänä päivänä Holt Performance, Holt Nautos ja Marine Pre-Pack tuotekategoriat, jolla suurin osa purjehtijoista pienemmistä kevytveneistä aina isompiin jahteihin saakka, saa tarvitsemansa tuotteet Holt Marinelta.
 
Toiminta alkoi vuonna 1945 Jack Holt:n ja Beecher Moore:n toimesta, ja edelleen toimintaa johtaa perustajien suora jälkeläinen Chadwick Beecher Moore, joka uskoo vakaasti tulevaisuuteen. Hän sanookin osuvasti: "Olemme mahtava tiimi! Suunnittelijoillemme on kehittynyt erittäin hyvä tuntuma minkälaisia tuotteita purjehtijat tarvitsevat. Tämä yhdistettynä myyntihenkilöstöömme, joka hankkii tuoteosaamisensa kilpailuihin osallistumalla (ehkä hieman liikaakin kesäkuukausina), mikä laittaa meidät, Holt Marinen, ainutlaatuiseen asemaan, jossa voimme kehittää tuotteitamme itse tekemisen hengessä".
 
Tuotevalikoima koostuu siis seuraavista kategorioista:
  • Holt Performance: tarjoaa laajan valikoiman kevytvene- ja katamaraanitarvikkeita. Tutustu Holt Performance tuoteluetteloon seuraavasta linkistä: Holt Performance tuoteluettelo. 
  • Holt Nautos: Holt Marine hankki omistukseensa osan Nautos yritystä ja sitä kautta pystyy tarjoamaan suuren valikoiman tuotteita "cruising ja performance/racing" purjeveneille. Lue lisää tuotteista seuraavasta linkistä:  Holt Nautos tuotteita. Nautoksen kotisivuilta voit tutustua yrtykseen tarkemmin, josta löytyy myös Nautoksen oma tuoteluettelo.
  • Holt Marine Pre-Packs: tarjoaa ison valikoiman mm. ruuveja ja muttereita valmiiksi pakattuina, jolloin ne on helppo kuljettaa mukana. Tutustu tuotteisiin tästä tai suoraan Holt Performance tuoteluettelosta. 
 
Tarjoamme osan tuotteista myös Sailman Store verkkokaupassa. Ota yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei ole verkkokaupassa.