- koko perheen venekauppa
             
 
GUL Watersports

1960 luvun alussa mies nimeltä Dennis Cross päätti, että oli saanut tarpeekseen. Vaikka hän rakasti surffaamista, Pohjois-Atlantin vedet olivat erittäin kylmiä eritoten talviaikaan. Niinpä hän päätti suunnitella oman märkäpuvun, joka suojelee ja lämmittää kylmässä vedessä.
 
70-luvun alkuun mennessä Dennis oli jo suunnitellut yksiosaisen märkäpuvun, joka sai nimekseen The Steamer. Nimi tuli höyrystä, joka purkautui ulos märkäpuvusta kylminä päivinä kun se riisuttiin pois päältä. The Steamer termiä käytetään vielä tänä päivänäkin kuvaamaan täysipituista ja -kokoista märkäpukua.
 
Myöhemmin 80-luvulla liiketoiminta kasvoi ja GUL levittäytyi Eurooppaan ja myös muualle maailmaan, toimittaen laadukkaita tuotteita vesiurheilumarkkinaan. 90-luvun lopulla GUL aloitti tuotteiden valmistuksen kevytvenemarkkinaan ja toi markkinoille kelluntaliivit, kuivapuvut, spraytopit ja saapikkaat. Siitä kehittyi koko mallisto, jota tänä päivänä GUL valmistaa purjehdukseen. Em. tuotteiden lisäksi tänä päivänä GUL lisensioi surffilautoja, laukkuja, kelloja, vaatteita yms.
 
GUL on toimittanut jo yli 4 miljoonaa märkäpukua surffareille ja purjehtijoille. GUL:sta on tullut synonyymi laadulle, innovatiivisuudelle ja toiminnallisuudelle. Vielä yli 40 vuoden jälkeenkin GUL on edelläkävijä vesiurheilu- ja purjehdusasusteiden valmistajana.
 
Lue lisää GUL:sta heidän omilta kotisivuiltaan. 
 
 
TUOTELUETTELO JA HINNASTO 2013: