- koko perheen venekauppa

 
 
 
Weta trimaraani on Weta Marine:n ensimmäinen tuote, joka on erittäin kevyt ja hyvännäköinen 4,4 m pitkä trimaraani. Weta on suorituskykyinen vene ja saavuttaa helposti 15 solmun vauhdin.
 
Veneessä on yksinkertainen takilasysteemi, jossa ei ole puomia isopurjeessa lainkaan, ja fokassa on täyspitkät latat ja rullalaitteella toimiva genaakkeri. Vene on erittäin kevyt, nopea ja helppo rikata, ja voidaan säilyttää yhtä pienessä tilassa kuin Laser venekin.
 
 
 
Weta:n ominaisuudet:
 
  • Suorituskyky: Uusimman teknologian ansiosta Weta on erittäin nopea. Vene saavuttaa helposti 15 solmun nopeuden, ja kovempiakin nopeuksia on mitattu. Yksirunkoveneet väistykööt monirunkoveneen edestä.
  • Helppo rikata: Weta voidaan rikata alle 20 minuutissa, ja siinä on vain 5 köyttä jolla hallitaan kaikkia kolmea purjetta. Masto on niin kevyt, että jokainen kykenee sen pystyttämään ja laittamaan veneen veteen sitä varta vasten suunnitellulla rantakärryllä.
  • Helppo purjehtia: Vene on hyvin tasapainossa ja se on helposti hallittavissa kaikissa olosuhteissa. Se on mitä sopivin lasten ja nuorten opetukseen, koska siinä ei ole puomia ja vaaraa saada puomisisku päähän.
  • Turvallinen ja varma: Weta:ssa on avoin istuinkaukalo, joka on turvallinen lapsille tai esimerkiksi  liikuntarajoitteisille, jotka opettelevat purjehtimaan. Vene on erittäin vakaa eikä kaatumisen vaara ole suuri, onhan vene trimaraani.
  • Monipuolinen: Wetalla voi purjehtia jopa kolme aikuista kerralla, ja sopii erinomaisesti purjehtimiseen lapsien ja teinien kanssa tai vaikka yksinpurjehtimiseen. Tuuliolosuhteista ja omasta mielialasta riipuen voi valita isopurjeen, fokan ja genaakkerin tai minkä tahansa niiden yhdistelmän välillä.
  • Helppo kuljettaa: Weta on vain 1,7 m leveä rantakärryssään, jonka voi helposti kuljettaa auton peräkärryllä minne vain, ja rantakärry sopii hyvin autotalliin. Tarvittaessa se muuttuu alle 2 minuutissa 3,5 m leveäksi pedoksi.
  • Hauska: Weta vain on niin HAUSKA.
Veneen hinta Raisiossa on 14 750 euroa (sis. ALV 24 %) riippuen US dollarin kurssista ja kuljetuskustannuksista. Perusvene sisältää myös purjeet ja rantakärryn.
 
Ota yhteyttä niin katsomme sinulle sopivan värin ja  kokoonpanon. Vene pitää muistaa tilata jo syksyllä, jotta toimitus voidaan varmistaa kevääksi suuren kysynnän vuoksi.
 
  
       
 
 
 
   
Spesifikaatiot:                                         
 
Kokonaispituus: 4,4 m
Kokonaisleveys: 3,5 m  
Leveys trailerilla: 1,7 m
Rungon materiaali: lasikuitu/uretaanivaahto
Paino päärunko: 60 kg 
Paino sivuponttooni: 18 kg 
Kokonaispaino: n. 100 kg
Maston korkeus 5,6 m 
Isopurje: 8,3 m2
Fokka: 3,2 m2
Genaakkeri: 8 m2
Materiaali yhdyspalkit: hiilikuitu
Materiaali masto (2 os.): hiilikuitu 
Materiaali köli: hiilikuitu
Materiaali peräsin: hiiikuitu
Kansivarusteet: Ronstan
Purjeet: Gaastra