- koko perheen venekauppa
 
                           
   
 
 
MULIHULLS PCM on ulkomainen yritys Turkissa Antalyan vapaakauppa-alueella. Yritys on erikoistunut moottorikatamaraanien valmistukseen. Katamaraanit on suunnitellut Schionning Designs Australia.
 
Koska veneen molemmat rungot ovat kapeita puoliliukuvia, pystyvät ne kulkemaan hyvin kovassa kelissä. Niiden ei myöskään tarvitse nousta liukuun, jotta saavutetaan kova vauhti. Kulkee vene 2 solmua tai 20 solmua rungon asento veteen nähden pysyy samana.
 
Puoliliukuvat rungot ovat myös erittäin tehokkaita ja edullisia polttoaineen kulutuksen suhteen. Sen vuoksi moottoreiksi riittää suhteellisen pienet perämoottorit tai sähkömoottorit. Sähkömoottoreilla saavutetaan parempi hyötysuhde, jolloin säästyy myös luontoa.
 
Mallisto käsittää Open ja Cruiser versiot. Open versiot ovat tarkoitetut pääasiassa kaupalliseen käyttöön turistien  kuljettamiseen, mutta sopivat erinomaisesti myös sukellusporukoille ja muille vastaavantyyppisille ryhmille. Cruiser versiot päätyvät pääasiassa yksityiseen käyttöön.
 
Koska nykyaikana suurimmat haasteet löytyvät energiatehokkuuden parantamisessa ja ympäristöystävällisyydessä, varustaa Multihulls PCM veneensä puhtailla sähkömoottoreilla ja/tai hybridimoottoreilla.
 
Tutustu yritykseen ja veneisiin Multihulls PCM kotisivuilla.