- koko perheen venekauppa
 
                                    
   
 
 
MOTORCAT veneet valmistaa Bond Yachts Puolassa. Yritys perustettiin vuonna 2000 ja se on erikoistunut monirunkoveneiden valmistukseen. Vuosien saatossa erityisosaamiseksi kehittyi moottorikatamaraanien tuotanto. Bond Yachts keskittyy ennen kaikkea korkeaan laatuun ja yritys voikin olla ylpeä Motorcat brandistä.
 
Moottorikatamaraanien myynti lisääntyy koko ajan sekä yksityisten henkilöiden keskuudessa että kaupallisessa käytössä. Veneet ovat erityisen käytännöllisiä suunnittelultaan, jolloin ulkonäkö on perinteiseti ollut hieman kömpelöhkö. Motorcat tekee poikkeuksen joukosta ja erottuu edukseen kauniilla ja sulavalinjaisella ulkonäöllään
 
Hämmästyttävän pehmeä kulku ilman höykyttämistä ja paukuttamista on saatu aikaan jyrkillä ja kapeilla rungoilla yhdistettynä täysipitkään keskiosaan. Selkeästi pienempi vertikaalinen kiihtyvyys verrattuna yksirunkoveneisiin antaa mahdollisuuden ajaa paljon suurempaa nopeutta kovassa kelissä. Veneet voidaan veistämöllä varustaa erilaisilla mukavuus-, navikointi- ja muilla varusteilla, joitka antavat veneille mahdollisuuden toimilla parhaalla mahdollisellä tavalla menipä omistaja kalastamaan tai vain kruisailemaan. Motorcat veneet voi kaiken lisäksi traileroida tavallisten veneiden tapaan maanteillä.
 
Mallistoon voi tutustua myös valmistajan omilla kotisivuilla; MOTORCAT. 
 
Miksi kannattaa ostaa moottorikatamaraani? Lue vastaus oheisesta linkistä.