- koko perheen venekauppa

 
 
Corsair C37 mallisto on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat purjehtia pidemmälle ja nopeammin. C37 on haaveiden täyttymys ja tarjoaa mukavuutta mitä muut trimaraanit eivät pysty tarjoamaan. C37 mallissa on pitkän matkan yksirunkoveneen mukavuudet mutta sama matala purjehtiminen, nopeus ja jännittävyys kuin trimaraanilla. Mallisto koostuu kahdesta eri versiosta: C37 CR ja C37 RS malleista. 
C37 CR (37 jalkainen Cruiser Racer) mallissa on nostettavat matala köli ja peräsin, jolloin uusien rantautumispaikkojen tutkiminen on vaivatonta. Siinä on myös kuten muissa malleissa kääntyvä masto ja laadukkaat kansivarusteet. Kannella työskentely sujuu vaivatta, koska kaikki nostimet, isopurjeen kiristin ja reivaaminen tehdään mastolla. Muut köydet on tuotu istuinkaukaloon. Sisätilat ovat käytännölliset, jossa on toimiva pentteri, avara salonki ja reilusti säilytystilaa. Istuimet ovat kaarevat, joissa mahtuu helposti kuusi ihmistä istumaan. WC - ja suihkutilassa on pesuallas ja suihku. Etu- ja takakajuutoissa nukkuu kaksi ihmistä, ja myös salongin istuimista saa makuutilat kahdelle.
 
C37 RS Carbon (37 jalkainen Sport Cruiser) on teknologisesti kehittynein Corsair Marinen vene. Se on tehty kokonaan hiilikuidusta, joka takaa kevyen ja kestävän rakenteen ja näin ollen pystyy hyödyntämään veneen suorituskyvyn kokonaan. Muuten vene tarjoaa samanlaisen mukavuuden kuin sisarmalli C37 CR. 
 
 
 
Perusveneen hinnat vapaasti tehtaalla ovat: 
  • C37 CR 251 800 euroa (sis. ALV 24 %) riippuen US dollarin kurssista
  • C37 RS 312 400 euroa (sis. ALV 24 %) riippuen US dollarin kurssista
Perusveneet eivät sisällä purjeita eikä moottoria, eikä kuljetuskustannuksia.
 
Ota yhteyttä niin katsomme sinulle sopivan kokoonpanon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  

 
Spesifikaatiot:                                         
 
Kokonaispituus: 10,97 m
Vesilinjan pituus: 10,67 m 
Kokonaisleveys: 7,80 m  
Leveys kokoontaitettuna: 3,0 m
Rungon syväys: 0,51 m  
Syväys köli alhaalla: 1,83 m
Maston korkeus: 14,50 m
Paino: 2.500 kg (perusvene)
Kansien materiaali lasikuitua, jossa ydin PVC vaahtoa
Makuupaikkoja 6-7
Käytetään 20 hv perämoottorilla (ei vakiovaruste)
Isopurje 47,9 m2
Fokka 26,5 m2
Genaakkeri
Asymmetrinen spinaakkeri 134,0 m2
LYS-luku: 1,75
Seisomakorkeus: Kyllä 
Vesitankki: Kyllä