- koko perheen venekauppa


 
Sandiline on vesiurheilussa käytettävien teknisten asusteiden valmistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Työn painopiste on melonnassa, purjehduksessa ja sukelluksessa, ja pääkohderyhmät ovat kaikki vesiurheilulajeja harrastavat sekä matkapurjehduksesta pitävät aktiiviset ihmiset.

Sandiline on kaiken aikaa etsimässä täydellisyyttä, filosofianaan valmistaa vesiurheilulajeihin teknisiä asusteita, jotka antavat käyttäjälleen ideaalisen mikroilmaston, suojan ja jotka ovat mahdollisimman huomaamattomia. Tämän mahdollistaa jatkuva tuotekehitys (suunnittelu, leikkaus, suoja) ja kenttäoloissa tehdyt testaukset parhailla materiaaleilla. Kuitenkin Sandiline on pieni yritys, joka on pystynyt tavoittamaan maailman huippu-urheilijoita eri vesiurheilulajeista juuri edellä mainitus filosofian ansiosta. Yritys tekee erittäin läheistä yhteistyötä ihmisten (urheilija, valmentajat jne.) kanssa, jotka ovat suoraan tekemisissä eri lajien kanssa.

Yrityksenä Sandiline on joustava, joka pystyy valmistamaan erityissarjoja ja kustomoituja teknisia asusteita.

Ennen kuin uudet ratkaisut päästetään markkinoille, ne testataan maailmanluokan urheilijoiden toimesta, jotka muodostavat tiimin nimeltä SandiEquipe ( SandiEquipe linkki ).

Tähän mennessä Sandiline tekemillä asusteilla on voitettu 15 olympiamitalia sekä yli 250 maailman- tai euroopanmestaruusmitalia. Osa voitoista on tehty Adidas tuotemerkillä, jotka Sandiline valmistaa. Sandiline on virallinen Adidas partneri ja tavarantoimittaja Adidas Sickline tiimille ( SickLine linkki ).

Purjehdusasusteet ovat kuuluneet Sandiline tuoteportfolioon jo 90-luvulta asti, ja niiden käyttäjien määrä kasvaa vuosi vuodelta ja yrityksestä on tullut jo merkittävä tekijä Olympialaisten luokkakilpailujen asustetoimittajana. Uusia tuotteita purjehtijoille on tulossa hyvin pian.
 
Tutustu Sandiline tuotteisiin tästä. Kuvat näet myös valokuva-albumista.
 
Tuotteita voi nyt hankkia suoraan verkkokaupasta -  Sailman Store verkkokauppa - ja mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei ole varastossa, kysy saatavuutta Sailmanista.


 
 
Unique As You Are!Hoito-ohjeet (tulossa pian). Myös Suomenkielinen käännös luettavissa pian.