- koko perheen venekauppa 
 
 
KÖYSIÄ VUODESTA 1638.
 
Hollantilaisilla on pitkät perinteet käsityötaidoissa ja kaupankäynnissä. Mutta heillä on myös maine uuden luomisessa, innovaatioissa, josta Touwfabriek Langman on hieno todiste aina vuodesta 1638 lähtien. Tänäkin päivänä Langman suvun jälkeläinen Jan E. M. Langman johtaa yritystä, jossä on uusi vuonna 2002 rakennettu 4 500 m2 tuotantotila.
Köysien laadun ratkaisee niiden tuotantotekniikka, ja tietenkin hyvät raaka-aineet. LangmanRopes:lla on mahdollisuus tehdä köysiä niin luonnomateriaaleista kuin synteettisistä kuiduista, jolloin he pystyvät tarjoamaan köyden erittäin moneen käyttötarkoitukseen. Heidän tekniikkansa mahdollistaa köysissä esim. paremmat murtolujuudet kuin useimpien muiden tehtaiden tuotteissa. Uusi teknologia vie kehitystä yhä monipuolisimpiin innovaatioihin päivä päivältä.
 
LangmanRopes:lla on erittäin laaja tuotesortimentti, johon kuuluu yli 3 500 tuotetta. Monet erilaiset langat ja köysien rakenteet mahdollistavat sopivan köyden erilaisiin tarpeisiin aina 1 mm halkaisijasta 150 mm:n halkaisijaan.
Köysivalikoima käsittää:
  • synteettiset köydet: synteettiset raaka-aineet muodostuvat eri molekyyleistä, jolloin niiden koostumus, lankatyyppien yhdistelma ja valmistustekniikka määrittävät köyden laadun. Köyden käyttötarkoituksesta riippuen valmistetaan optimaalinen yhdistelma em. seikoista.
  • tehoköydet: synteettisiä köysiä mutta tyypillisiä ominaisuuksia on erittäin korkea murtolujuus, vähäinen venymä ja keveys.
  • synteettiset köydet, joissa perinteinen ulkonäkö: köydet tarjoavat uuden teknologian hyödyt yhdistettynä kauniiseen perinteiseen ulkonäköön. Nämä köydet ovat hyvä esimerkki vuosisataisesta osaamisesta, joka on yhdistetty uusimpaan tuotantoteknologiaan. Langman:lla perinteet ja teknologia kulkevat käsi kädessä.
  • luonnon köydet: nämä ovat köysiä, joissa käytetään ainoastaan luonnon omia kuituja, jotka on saatu lehdistä, varsista ja hedelmistä uuttamalla. Näiden kuitujen laadun ratkaisee sääolosuhteet. LangmanRopes valvoo tarkasti hankkimiensa raaka-aineiden laatua, jotta LangamanRopes laatu pysyy tasaisen korkealla kaiken aikaa. Luonnon köydet ovat sään kestäviä, suhteellisen edullisia, vahvoja, joissa on pieni venymä.
  • fenderit ja keulafenderit: fenderit ovat koristeellisiä suojaköysiä, jotka kiinnitetään suojalistan alapuolelle. Keulafenderit taasen ovat kudottuja paksuja keulan suojia. LangmanRopes on markkinajohtaja näissä tuotteissä. Lue lisää seuraavasta linkistä  www.rope-fender.com.
On tärkeätä muistaa, että LangmanRopes köysiä voi käyttää monissa muissa käyttökohteissa kuin pelkästään veneilyssä. Köysiä käytetään yleisesti teattereissa, koristelussa, teollisuudessa, maataloudessa, urheilussa jne. Lue lisää käyttökohteistä tästä linkistä.
Ota yhteyttä niin selvitämme tarvitsemasi köyden tekniset ominaisuudet, saatavuuden ja kustannuksen. Lisätietoa saat LangmanRopes kotisivuilta.