- koko perheen venekauppa
 
    
 
 
 
                                               
 
 
  
  
 
                                                                                                                                                                                                                               
Scandinavian Cruisers veneen suunnittelun lähtökohtana oli suunnitella vene, jossa yhdistyvät saaristoristeilijän klassinen kauneus, erinomaiset purjehdusominaisuudet ja nopeus, veneen hallinta sekä tämän päivän elämäntyylin vaatimukset.
 
Scandinavian Cruisers:n kauneutta arvostavat niin kokeneet purjehtijat kuin vasta-alkajat tai maakravut antaen omistajalle ylpeyden aihetta.
 
 
                                                                                                                                                                                      
       
 
 
 
Scandinavian Cruiser on nopea kaikissa tuuliolosuhteissa ja selkeästi nopeampi kuin muut veneet, jotka näyttävät paljon suuremmilta. Kevyt, pitkä ja linjakas runko liikkuu pienimmissäkin tuulenvireissä, ja kapea keula puhkoo arvokkaasti aaltoja.
 
Vene on erinomaisen miellyttävä purjehtia, koska se kallistuu ja kiihtyy hallitusti ja antaa purjehtijalleen täydellisen kontrollin kaikissa olosuhteissa.
 
Vene on suunniteltu tämän päivän tarpeisiin aikana, jolloin meillä on vapaa-aikaa rajoitetusti ja ongelmia löytää purjehduskavereita. Venettä on tarkoitus purjehtia yksin, kaksin tai perheen voimalla, jolloin ei tarvita ulkopuolisia lainkaan.
 
Nostokölinsä ja -peräsimensä ansiosta venettä on helppo traileroida eikä tarvitse etsiä laituripaikkaa veneen säilyttämiseen, jolloin sitä voi ihailla kotipihalla joka päivä.
 
Scandinavian Cruiser on tuonut markkinoille jo kaksi venettä; Scandinavian Dory 18 ja Scandinavian Cruisers 20 veneet. Uusia malleja on luvassa lähitulevaisuudessa.
 
Scandinavian Cruisers veneet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.