- koko perheen venekauppa
 
 
 
NACRA - Sports and Fun Catamarans - always one steap ahead!
 
Nacra on katamaraanibrandi koko olemuksellaan, joka saa inspiraationsa katamaraanipurjehtijoilta kaikkialta maailmasta. Yritys on maailman johtava katamaraanitarvikkeiden valmista, jonka portfolio koostuu aina mastoista veneisiin ja tarvikkeisiin. Nacra tarjoaa täydellisiä katamaraanipurjehdusratkaisuja, jotka perustuvat suorituskykyyn, suunnitteluun, turvallisuuteen ja arvoon. Se on pitkän sitoutumisen tulos katamaraaniurheiluun, joka edelleen jatkuu vahvana. Tutkimus- ja kehitysyksikkö Los Angelesissa tuottaa jatkuvasti lisää innovaatioita, parempilaatuisia veneitä ja tarvikkeita.
 
Nacran tuotevalikoima kattaa ratkaisut hauskanpidosta, purjehduksen opetteluun aina kilpailemiseen asti. Vene varustetaan erilaisella varustuksella, joka sopii juuri haluttuun tarkoitukseen. 
 
  • Nacra School: Nacra School veneet on varustettu purjehduksen opetteluun, ja ne sisältävät Dacron isopurjeen ja fokan. Dacron isopurje on erittäin tärkeä varuste, koska sitä voi reivata eikä siinä ole puomia. Noiden ominaisuuksien ansiosta venettä voi purjehtia monissa eri tuuliolosuhteiss, jolloin veneen käsittelyn oppii nopeasti. Nacra School veneet ovat kuitenkin samoja veneitä kuin muutkin, jolloin itse rungossa ei ole tehty minkäänlaisia kompromisseja laadun suhteen.
  • Nacra Fun: Nacra Fun veneiden isopurjeet on tehty nykyaikaisesta MNX materiaalista (mylar kangas), joka antaa vuosikausia hyvän suorituskyvyn veneelle. Veneet on myös varustettu fokalla, joka on vahvaa Dacron kangasta joka sekin kestää monta vuotta säilyttäen hyvän suorituskyvyn.
  • Nacra One-Up: Nacra One-Up veneet on varustettu MNX isopurjeella, jossa on hyvät säädöt levangin ja harkenin helojen ansiosta. Kun taidot antavat myöden veneen voi täydentää spinaakkerilla, jolloin avotuulesta voi nauttia täysin siemauksin.
  • Nacra Sports/Race: Nacra Sports/Race sarja koostuu veneistä, jotka on varustettu MNX isopurjeella, isommalla MNX fokalla ja spinaakkerisysteemillä. Näissä veneissä on kaikki mitä tarvitaan katamaraanipurjehduksessa, on sitten kyse harrastus- tai kilpapurjehduksesta.
Lue lisää eri varustetasoista ja veneistä liitteenä olevasta dokumentista (kun olet avannut sivun, ota esiin Adobe Reader työkalurivi ja sen jälkeen sovita ikunaan yksi täysi sivu).
 
Lue lisää Nacra Sailing International kotisivuilta.